Web Analytics

Kostenbegroting Basis Crematie

Kostenbegroting volledig verzorgde Crematie met gebruik van Afscheidshuis liempde (indien beschikbaar).

€ 5.958,53

Basistarief Bakx Uitvaartzorg Crematie, uitvaartkist nevel basis, rouwvervoer, verzorgers opbaring, verzorging, rouwauto, kistopbaring, 4 dagen Afscheidshuis Liempde http://afscheidshuisliempde.nl, aangifte van overlijden, 50 kleurendruk rouwkaarten met envelop, 25 rouw postzegels, digitale rouwkaart, afscheidsdienst, uitvaartspreekster, crematie, koffietafel (30 personen), koestertasje, knuffelmand, advertentie MooiBoxtel, vingerafdruk, gedenkpagina, boekje gedenkpagina, thuisbrengen urn, ster.

Voorgesprek/wensengesprek (gratis en vrijblijvend)
Vertel uw wensen aan ons…  Een voorgesprek doet u met name voor diegenen die achterblijven.
Het geeft rust voor uzelf en uw nabestaanden om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Wij maken naar aanleiding van uw wensen een kostenbegroting zodat u weet wat uw eigen uitvaart ongeveer zal gaan kosten.

Na overlijden (arts en melden overlijden)
Na het overlijden van een dierbare neemt u altijd eerst contact op met de huisarts voor het vaststellen van overlijden. Het kan fijn zijn nog even rustig bij de overledene te zitten. Er is geen noodzaak snel te handelen. Het overlijden van uw dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Afscheid nemen is moeilijk, emotioneel en intens verdrietig. Juist in deze periode moet u in korte tijd veel beslissingen nemen over de uitvaart.

Nadat het overlijden is vastgesteld kunt u ons benaderen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Met ons aan uw zijde staat u er zeker niet alleen voor. Wij nemen de tijd voor u die nodig is. Na het melden van overlijden zijn wij binnen een uur bij u voor de laatste verzorging of desgewenste stappen en zullen u vanaf dat moment bijstaan en begeleiden door deze moeilijke dagen.

Mogen wij u helpen zorgvuldig bewuste keuzes te maken?
Als u er aan toe bent kunt u bellen en komt uw persoonlijke uitvaartbegeleidster, uw vast aanspreekpunt, naar u toe. Samen overleggen we waar de opbaring van uw dierbare plaats moet vinden. Blijft uw dierbare bij u thuis of kiest u liever voor ons Afscheidshuis in Liempde.

Wilt u mee verzorgen of aankleden, dat mag natuurlijk altijd. Dat kan ook heel prettig zijn. Wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren waar nodig. U mag de laatste verzorging ook aan ons uit handen geven. Wij zullen dan met veel respect uw dierbare verzorgen en opbaren. Naast een opbaring met koeling wordt er steeds vaker gekozen voor lichte balseming. Dit is een behandeling waarbij het lichaam voor een periode tot aan de uitvaart wordt geconserveerd. Deze behandeling heeft vele voordelen, denk hierbij aan: geen gebruik van koeling, geen verkleuringen, de huid voelt minder koud aan, prettiger aanzien van het gelaat en minder kans op complicaties tijdens de dagen van opbaring.

De dag en het tijdstip van de uitvaart zal ook worden vastgelegd. We bespreken of er (digitale) rouwbrieven verstuurd gaan worden en of u wellicht een advertentie wenst.

In de dagen erna zullen wij in alle rust met u bespreken hoe de uitvaart eruit komt te zien. Daarin willen wij u graag ondersteunen niet alleen praktisch maar ook emotioneel, door te luisteren en daar waar nodig een helpende hand te bieden. Uw vaste uitvaartbegeleidster komt elke dag eventjes langs. Samen maken we een draaiboek voor de dag van de uitvaart. U kunt zich dan op de dag van de uitvaart helemaal op het afscheid van uw dierbare concentreren.

Het overlijden van een kind of baby
Het ergste wat je als ouder kan overkomen… Wij zullen u zo goed mogelijk bijstaan in deze heftige periode. Tijd en ruimte om intens afscheid te nemen. Verlies verwerken is niet loslaten. Het is anders leren vasthouden, in de herinnering in plaats van de werkelijkheid.
  
Onnatuurlijke dood of zelfdoding
De impact van deze gebeurtenis reikt verder dan uw eigen gezin of familie. Vaak is er media bij betrokken en is de hele omgeving op de hoogte van deze heftige gebeurtenis. Wij zien dat de naasten op zo'n moment verdoofd zijn wanneer zij geconfronteerd worden met dit gegeven. Het gebeurt meestal plotseling en men weet vaak niet meer hoe verder te moeten gaan… Laat ons u helpen en begeleiden om samen met u een passend en waardig afscheid te vormen.

Mooi & persoonlijk afscheid
Met elkaar zorgen we voor een persoonlijk en mooi afscheid. Het is voor u fijn om met een goed gevoel aan het afscheid terug te kunnen denken. Omdat het recht heeft gedaan aan het leven van uw dierbare. Afscheid nemen op een wijze waar u, ondanks veel verdriet en pijn, met warmte naar terugkijkt. Dat is wat wij graag voor u willen realiseren.


Waar moet u rekening mee houden wanneer een dierbare is overleden?
– Aangifte overlijden (overlijdensverklaring A en B)
– Opbaren thuis of Afscheidshuis Liempde
– Cremeren of begraven
– Wanneer vindt de uitvaart plaats
– Keuze kist
– Keuze rouwbrief
– Wel of geen advertentie
– Keuze voor rouwbezoek
– Keuze rouwvervoer
– Keuze herinnering prentjes
– Invulling van de afscheidsbijeenkomst
– Beeldmateriaal/ muziek/sprekers/rituelen
– Uitvaartverzekeringen
en nog  veel meer……..

 

Ondanks alle verdriet bij een sterfgeval moeten er ook praktische zaken geregeld worden. U kunt ons daarvoor op ieder moment bellen:

Bakx Uitvaartzorg: 06 29 17 64 37

Nadat wij in kennis zijn gesteld van het overlijden komen wij vrijwel meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip. Wij bespreken samen met u uw wensen. Of u nu kiest voor een thuisopbaring, opbaring in een verzorgingstehuis, opbaring bij familieleden, of in een rouwcentrum. Vrijwel alles is uitvoerbaar.