Web Analytics

MVO

Bakx Uitvaartzorg wil graag in kader van maatschappelijk ondernemen, een zinvolle bijdrage leveren aan de mensheid en het milieu. Dit krijgt vorm in het planten van een boom voor iedere uitvaartkist die wordt gebruikt. 

Het planten van een herdenkingsboom bestaat al lang. Bomen symboliseren door hun groei het leven van geboorte naar de dood, van begin naar einde, van aarde naar hemel. Omdat bomen oud worden kunnen zij lang onze herinneringen levend houden.
 

Bakx Uitvaartzorg geeft geld aan Landgoed Velder om zo bomen te planten in het wandelgebied van Landgoed Velder in Liempde. De bomen worden gebruikt voor het lanen herstelplan, dit is een 10 jaren plan. Er worden dan Inlandse Eiken, Beuken, Elzen en Linden bomen geplant ter verwildering. Ter bescherming van het bos mogen dit geen herinningsplekjes worden en worden de bomen zonder bijzijn van familie geplant.
www.landgoedvelder.nl

      

De kosten voor de aanschaf van deze bomen worden geheel door Bakx Uitvaarzorg gedragen. Jaarlijks wordt er in februari het totale bedrag overgemaakt aan Landgoed Velder.